Črnovaška cesta je prevozna!

Dobrodošli v september 2023, ko so se v Ljubljani zgodile pomembne spremembe v javnem prevozu. Od četrtka, 21. septembra 2023, bo odprta Črnovaška cesta, na njej pa bo ponovno začela obratovati linija 19B (Tomačevo - Jezero). To so novice, ki bodo zagotovo razveselile prebivalce in uporabnike javnega prevoza na tem območju.

Vrnitev Črnovaške Ceste

Črnovaška cesta, ki je bila nekaj časa zaprta zaradi obnovitvenih del, se vrača v uporabo. Ta pomemben korak bo olajšal promet na območju ter izboljšal povezanost med različnimi deli mesta. Prebivalci in vsi, ki se vsakodnevno vozijo po tej cesti, bodo zagotovo veseli ponovne dostopnosti te prometnice.

Ponovna Obratovanje Linije 19B

Ob ponovnem odprtju Črnovaške ceste bo začela obratovati tudi linija 19B, ki bo povezovala postaji Tomačevo in Jezero preko Črnovaške ceste. To je odlična novica za tiste, ki uporabljajo javni prevoz na tem območju, saj bo linija 19B ponudila učinkovitejše možnosti prevoza med tema dvema pomembnima točkama.

Vrnitev Črnovaške ceste in ponovno obratovanje linije 19B sta pozitivni novici za vse, ki živijo ali delajo v tej regiji. Te spremembe bodo zagotovo izboljšale povezanost in dostopnost ter prispevale k boljši mobilnosti prebivalcev. Ne pozabite se informirati o spremembah v vozni red in prilagoditi svojim prevoznim navadam, saj bodo te spremembe začele veljati že 21. septembra 2023.

Kako najhitreje do naselja?

Prijavite se na novice