Kupite 3-sobno stanovanje s teraso in dobite garsonjero – Odlična priložnost za Pametno Naložbo

Ste v iskanju idealnega 3-sobnega stanovanja? Morda smo za vas našli nekaj, kar bi lahko resno razmislili. V tem članku bomo raziskali edinstveno priložnost, ki vam omogoča, da postanete lastnik 3-sobnega stanovanja s teraso in obenem dobite dodatno garsonjero, ki jo lahko oddajate. Zakaj je ta priložnost tako privlačna? Preberite in se prepričajte!

  • Dve nepremičnini v eni: Kupite 3-sobno stanovanje s teraso in brezplačno dobite garsonjero. To pomeni, da pridobite dve nepremičnini za eno investicijo. Prvo stanovanje lahko uporabite za lastno bivanje ali pa ga oddajate, medtem ko garsonjero oddajate in ustvarjate pasivne prihodke.
  • Pametna naložba: Z nakupom 3-sobnega stanovanja s teraso in oddajo garsonjere imate edinstveno priložnost, da svoj denar pametno naložite. Vaša naložba se bo začela vračati že v kratkem času.
  • Finančna fleksibilnost: S svojimi lastnimi sredstvi v višini 60% nakupne vrednosti in 40% bančnim posojilom, postanete lastnik nepremičnine za 330.000 evrov. To vam omogoča, da razpršite svoj kapital med lastniško nepremičnino in bančnim posojilom, kar zmanjšuje tveganje.
  • Pasivni dohodek: Mesečna najemnina za oddajo garsonjere, ki znaša približno 390 evrov, vam bo omogočila, da pokrijete del odplačevanja kredita. V obdobju približno 14 let vam bo naložba povrnila približno polovico kredita, kar pomeni, da boste imeli manjši dolg in hkrati še vedno uživali v koristih lastništva.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za pametno naložbo v prihodnost. Kupite 3-sobno stanovanje s teraso in pridobite garsonjero – to bi lahko bila vaša ključna poteza za finančno varnost in dolgoročno naložbeno uspešnost.

*Opomba: prikazani izračun je zgolj informativne narave in služi kot primer in ne točen izračun, ki je odvisen od individualnih pogojev kreditojemalca!

Kako najhitreje do naselja?

Prijavite se na novice