Izjemna Priložnost za Nakup 4-sobnega Dupleks Stanovanja v Ljubljani: Ni potrebno sklepati kompromisov!

Ali si želite postati lastnik prostornega in sodobnega 4-sobnega dupleks stanovanja v bližini Ljubljane, ne da bi pri tem morali sklepati kompromise? Imamo odlično novico za vas! V tem članku bomo raziskali izjemno priložnost, ki se ponuja v Ljubljani in njeni okolici.

  • Lokacija: Stanovanja se nahajajo le 9 km od ljubljanske obvoznice, kar pomeni, da boste imeli hiter in enostaven dostop do mesta, hkrati pa boste uživali v mirnem in naravnem okolju.
  • Izjemna cena: Po neverjetni ceni cca. 2.700 EUR/m2, ta priložnost omogoča, da postanete lastnik velikega 4-sobnega dupleks stanovanja po dostopni ceni. Cena je še posebej privlačna, če jo primerjate s cenami stanovanj v središču Ljubljane.
  • Prostorna terasa: Stanovanje vključuje prostorno teraso, ki vam omogoča, da uživate na prostem in si ustvarite svoj zasebni kotiček za sprostitev.
  • Predprodaja: Priložnost velja le za nekaj velikih stanovanj in je na voljo v predprodaji. To pomeni, da lahko izkoristite izjemno ceno in postanete lastnik te nepremičnine predno priložnost zagrabi nekdo drug.
  • Brez kompromisov: S tem dupleks stanovanjem ni potrebno sklepati kompromisov. Dobite prostor, luksuz, naravo in bližino mesta, vse to po ugodni ceni.

 

Kako najhitreje do naselja?

Prijavite se na novice