Jezero. Naselje, ki raste na obronkih krajinskega parka, v bližini Podpeškega jezera bo ponudilo povsem novo kakovost sobivanja z naravo. Le dobrih 10 minut oddaljeno od prestolnice in hkrati umeščeno v enega najlepših delov Ljubljanske kotline bo s kakovostno in trajnostno gradnjo pripeljalo naravo in zelenje v vaš vsakdan.

Manjše zaključeno naselje bo na sončni legi, s prostornimi vrtovi in čudovitimi razgledi ponujalo kombinacijo samostojnih, vrstnih, dvostanovanjskih hiš in dvojčkov. Hiše in stanovanja za mirno družinsko bivanje so zasnovane tako, da omogočajo intimo prijetnega bivanja v enoviti soseski. V 79 enotah, od tega bo 51 hiš in 28 stanovanj (14 dvostanovanjskih objektov) bo vsakdo lahko našel primerno nepremičnino zase. Zaradi bližine prestolnice in vse infrastrukture v neposredni je lokacija zanimiva tako za mlade družine kot za posameznike ali pare na začetku skupne poti ali v jeseni življenja.

Hiše se prodajajo v 3. PGF (podaljšani gradbeni fazi), v kolikor pa želite, vam investitor lahko pomaga tudi pri dokončanju vaše enote.
(Varianta1. investitor vam lahko priporoči najprimernejše izvajalce gradbeno zaključnih del, Varianta 2: investitor vam s partnerskim podjetjem nudi storitev vodenja in koordinacije izbranih izvajalcev, vse do uspešne pridobitve uporabnega dovoljenja).

Naselje, ki raste na enem najlepših in najbolj pristnih delov Ljubljanske kotline, bo zasnovano trajnostno. Za hiše je predvidena možnost pridobitve (v kolikor bodo aktualni razpisi s strani države na voljo) subvencije EKO sklada, prav tako projekti za izvedbo PZI že ponujajo projektno rešitev za predinštalacije za vgraditev električne polnilnice za avtomobile, sončni paneli na strehi in pametne inštalacije.

Velik poudarek bo na možnosti prijetnega in kakovostnega bivanja zunaj. Posamezne parcele bo obdajalo naravno rastje, vrtovi ob hišah bodo povezani z notranjimi prostori in bodo omogočali zasnovo prostornih zunanjih dnevnih sob, kuhinj in nadstreškov.

Umik od mestnega vrveža je blizu. Naselje, prilagojeno posameznikom, ki  cenijo kakovost bivanja v naravi, a ostajajo v stiku z mestom. Najboljši kompromis med vrvežem mesta in idilo narave je združen v projektu Naselje Jezero. Bivanje, kot je nekoč bilo, le boljše in trajnejše. Za jutri. Za vedno.

Nova kakovost bivanja – v naravi, trajnostno, blizu mesta. V Podpeči, ki velja zaradi bližine za eno najlepših izletniških lokacij Ljubljančanov, raste manjše novo zaključeno naselje Jezero. Sončna lega, prostorni vrtovi, čudoviti razgledi in mir – to so glavni aduti tega izjemnega stanovanjskega naselja, ki ga sestavlja kombinacija samostojnih, vrstnih, dvostanovanjskih hiš in dvojčkov.

Hiše in stanovanja za mirno družinsko bivanje

Naselje Jezero, le dobrih 10 minut vožnje oddaljeno od prestolnice, bo ponujalo visoko kakovost bivanja v urejenem naselju stanovanjskih hiš in stanovanj. V 79 enotah, od tega bo 51 hiš in 28 stanovanj (14 dvostanovanjskih objektov) bo vsakdo lahko našel možnost umirjenega bivanja v zelenem okolju. Bližina prestolnice in vsa infrastruktura v neposredni bližini bosta vsakodnevno bivanje postavili na nov nivo.

Kakovostno in trajnostno

Naselje, ki leži na enem najlepših in najbolj pristnih delov Ljubljanske kotline bo zasnovano trajnostno. Za hiše je predvidena možnost pridobitve (v kolikor bodo aktualni razpisi s strani države na voljo) subvencije iz naslova EKO sklada, prav tako projekti za izvedbo PZI že ponujajo projektno rešitev za predinštalacije za vgraditev električne polnilnice za avtomobile, sončni paneli na strehi in pametne inštalacije. Z mislijo na trajnostno in zeleno prihodnost.

Bivanje zunaj – vrtovi in atriji

V naselju Jezero bo velik poudarek na možnosti prijetnega in kakovostnega bivanja zunaj. Posamezne parcele bo obdajalo naravno rastje, vrtovi ob hišah bodo povezani z notranjimi prostori in bodo omogočali zasnovo prostornih zunanjih dnevnih sob, kuhinj in nadstreškov (v izvedbi pergole).

Umik od mestnega vrveža je blizu. Po vašem okusu.

Optimalne razporeditve prostorov za sodobne potrebe bivanja. Urejanje notranjosti, ki je lahko je prepuščeno vsakemu kupcu, lahko pa se odločite za priporočeno arhitekturno razporeditev. Neskončno možnosti za bivanje, kot ste si ga zamislili. Objekt se prodaja v III. podaljšani gradbeni fazi - dela bodo predvidoma zaključena proti koncu leta 2024 (v primeru višje sile ali objektivnih razlogov, pa si investitor pridržuje pravico, da podaljša rok izvedbe).

Malo, strnjeno naselje jezero, ki leži na enem najlepših in najbolj pristnih delov Ljubljanske kotline, bo zasnovano trajnostno in z mislijo na pomen vsakodnevnega stika z naravo. Kombinacija samostojnih, vrstnih, dvostanovanjskih hiš in dvojčkov bo ponujala optimalne razporeditve prostorov za sodobne potrebe bivanja. Urejanje notranjosti je lahko je prepuščeno vsakemu kupcu, lahko pa se odločite za priporočeno arhitekturno razporeditev (objekti se prodajajo v III. podaljšani gradbeni fazi - dela bodo predvidoma zaključena konec leta 2024). Neskončno možnosti za bivanje, kot ste si ga zamislili.

Hiša se prodaja v 3. PGF (podaljšani gradbeni fazi), v kolikor pa želite, vam investitor lahko pomaga tudi pri dokončanju vaše enote.
(Varianta1. investitor vam lahko priporoči najprimernejše izvajalce gradbeno zaključnih del, Varianta 2: investitor vam s partnerskim podjetjem nudi storitev vodenja in koordinacije izbranih izvajalcev, vse do uspešne pridobitve uporabnega dovoljenja).

V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura (vrtec, šola, trgovina, športno rekreativne površine itd.), predvsem pa obilo zelenja. Okolica ponuja veliko možnosti za sprehode, kolesarjenje in rekreacijo (Podpeško Jezero, Sveta Ani in okoliško hribovje).

Naj slikovitost narave vstopi v vaš vsakdan, a ne za ceno neskončnih trenutkov za volanom. Narava je blizu doma -  v naselju Jezero.

Prijavite se na novice